Vi startede vores virksomhed i 2016. Leif tog springet til at blive selvstændig efter ca 30 års erfaring i Entreprenørbranchen. I sin pure ungdom arbejdede Leif ved Brønderslev Drænforretning. Det var her Leif lærte håndværket omkring drænarbejdet. Tiden blev til nye udfordringer og næste skridt blev Skanska der nu hedder CG-Jensen. Leif blev fast mand på en 50 tons gravemaskine og arbejdsopgaverne blev primært vandbyg, dvs etablering af kystsikring, reparationer og etablering af havnefronter, moler. Det var også her Leif fik kendskab til GPS udstyr og alle de muligheder der ligger i det værktøj, ikke mindst i forhold til optimering og kvalitetssikring af arbejdet. Drømmen om egen gravemaskine og egen virksomhed tog til, og GPS landmåling så dagens lys.

Faglig stolthed

Vores fokus er at give kunder en god nordjysk løsning på enhver opgave vi tager imod. Hos os er der fokus på kundens ønske. Vores motto er ” næsten ingen opgave er for stor, og ingen er for lille.

Vi vægter vores faglige stolthed højt, derfor kan du forvente et ægte nordjysk kvalitetssikret resultat af alle opgaver hos GPS Landmåling.